Βρετανός βουλευτής εγκλωβίστηκε… γυμνός σε οίκο ανοχής!

Κάλεσε για βοήθεια αξιωματούχο των Συντηρητικών

Κάλεσε για βοήθεια αξιωματούχο των Συντηρητικών

Μία απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης στη Βρετανία, καθώς βουλευτής των Τόρις «εγκλωβίστηκε» σε οίκο ανοχής και κάλεσε αξιωματούχο του κόμματος για βοήθεια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες Το τηλεφώνημα έγινε στις 4 το πρωί, αφού βρέθηκε σε έναν οίκο ανοχής ανίκανος να «βρει τα ρούχα του», όπως επιβεβαίωσε πηγή που γνωρίζει το περιστατικό.

Την αποκάλυψη, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα ονόματα έκανε η Daily Mail, περιγράφοντας ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής ξύπνησε τα ξημερώματα και δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα ρούχα του, καταλήγοντας να πάρει τηλέφωνο αξιωματούχους του κόμματος σε μια πολύ δυσάρεστη και άβολη κλήση.

Το απίστευτο τηλεφώνημα, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου της διακυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από την ταυτότητα του βουλευτή αλλά και τα πεπραγμένα Βρετανών βουλευτών.

«Μας έκανε όλους να αναρωτηθούμε – «ποιος θα ήταν ο τηλεφωνικός φίλος σας» στις 4 π.μ. σε μια δύσκολη κατάσταση;». Και το συμπέρασμά μας ήταν σίγουρα όχι το άτομο που τηλεφώνησε» ανέφερε βουλευτής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy