Βρετανία: Δύο νεαροί έκλεψαν τσίχλες αξίας €35.000

Δύο έφηβοι έκαναν τη «ληστεία του αιώνα»

Δύο έφηβοι έκαναν τη «ληστεία του αιώνα»

Μετά την καταδίωξη από την αστυνομία, οι δύο νεαροί δραπέτευσαν με τα πόδια ωστόσο τους «έπιασε» από τη μυρωδιά ο αστυνομικός σκύλος.

Ο 18χρονος Keon Sanderson και ο 19χρονος Ellis Benecke μάλλον προσέχουν πολύ τη… δροσερή αναπνοή τους. Αμφότεροι ομολόγησαν την ενοχή τους για την κλοπή σε φορτηγό της Wrigley στο Gloucestershire της Βρετανίας, αξίας 35.000 ευρώ. Ποιο ήταν το εμπόρευμα; Τσίχλες!

Ο οδηγός του φορτηγού είπε να ξεκουραστεί για λίγο και να κοιμηθεί, με τους δύο έφηβους να βρίσκουν την ευκαιρία να του κλέβουν το εμπόρευμα με τσίχλες αξίας 35.000 ευρώ. Άνοιξαν μια τρύπα στο πλάι του φορτηγού και μετέφεραν τα κλοπιμαία στο δικό τους όχημα.

Δύο έφηβοι έκαναν τη «ληστεία του αιώνα»

Λίγο πριν είχαν κλέψει εμπόρευμα αξίας 140.000 ευρώ από ζαχαροπλαστείο.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους δύο νεαρούς και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημά τους, ωστόσο οι δύο νεαροί κατάφεραν να το σκάσουν με τα πόδια. Ο αστυνομικός σκύλος όμως Tekla έπιασε τη μυρωδιά τους και τους βρήκε.

Δύο έφηβοι έκαναν τη «ληστεία του αιώνα»

Οι νεαροί πέραν της ομολογίας τους για τις κλοπές σε τσίχλες και στο ζαχαροπλαστείο, παραδέχθηκαν πως είχαν στην κατοχή τους και μαριχουάνα.

gazzetta.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy