Το βίντεο των Ουκρανών στρατιωτών σε Ζελένσκι: «Πρόεδρε, εδώ είμαστε» (vid)

"Οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Χάρκοβο έχουν φθάσει στα σύνορα με τη Ρωσία"

"Οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Χάρκοβο έχουν φθάσει στα σύνορα με τη Ρωσία"

Οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Χάρκοβο έχουν φθάσει στα σύνορα με τη Ρωσία, όπως είπε σήμερα ο κυβερνήτης της περιφέρειας.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή τα σχόλια του κυβερνήτη της περιφέρειας του Χαρκόβου Ολεχ Σινεγκούποφ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.

Στο μήνυμά τους δε, απευθύνονται στον Ουκρανό πρόεδρο, αναφέροντας:  «Κύριε Πρόεδρε, Ανώτατε Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αναφέρω: σήμερα, 15 Μαΐου, το 227ο τάγμα της 127ης Ταξιαρχίας των Δυνάμεων Εδαφικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων έφτασε στα σύνορα και στα σύνορα με τη Ρωσία, τον. Πρόεδρε, εδώ είμαστε».

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πόσοι στρατιώτες έχουν φθάσει στα σύνορα με τη Ρωσία και σε ποιο σημείο.  Ωστόσο βίντεο που δημοσίευσε το πρακτορείο Nexta δείχνει μία ομάδα Ουκρανών στρατιωτών να φτάνει στα σύνορα και να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Η Ουκρανία ανακαταλαμβάνει εδάφη στα βορειοανατολικά της χώρας αποθώντας τις ρωσικές δυνάμεις από το Χάρκοβο, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy