«Τι τέχνη!» – Ο φοιτητής που πήρε το σκονάκι σ’ άλλο επίπεδο (ΦΩΤΟ)

Δόκιμος δικηγόρος με καλλιτεχνική φύση

Δόκιμος δικηγόρος με καλλιτεχνική φύση

Δόκιμος δικηγόρος με καλλιτεχνική φύση. Ο λόγος για φοιτητή Νομικής ο οποίος χάραξε τα κλασσικά στιλό bic με αποσπάσματα του ποινικού δικονομικού δικαίου.

Η Γιολάντα ντε Λούτσι, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγα, έδειξε τα στιλό που κατέσχεσαν η ίδια και οι συνάδερφοί της κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η καθηγήτρια δείχνει τα 11 στιλό – τα κλασικά bic- χαραγμένα με μικροσκοπικά γράμματα κατά μήκος του σώματός τους.

Σύμφωνα με την ίδια, τα στιλό κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο Ποινικό Δικονομικό Δίκαιο. Στην ανάρτησή, έγραψε συγκεκριμένα: «Το ποινικό δικονομικό δίκαιο σε στιλό BIC. Τι τέχνη!. Η αντιγραφή δεν είναι όπως ήταν κάποτε».

Πώς ακριβώς το πέτυχε – Φίλος του αποκάλυψε πώς χάραξε τα στιλό

Ένας χρήστης του Twitter απάντησε στην καθηγήτρια, λέγοντας πως ήταν φίλος του συγκεκριμένου φοιτητή και αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το κατάφερε.

«Γεια σας. Γνωρίζω απόλυτα τον συγγραφέα αυτής της υπέροχης εργασίας. Στην πραγματικότητα με εξουσιοδότησε, να σας δείξω μερικά ακόμα που κρατάει στο σπίτι. Η τεχνική που χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης, όπως μου λέει ο ίδιος, ήταν να αντικαταστήσει τη μύτη ενός μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, πράγμα που το έκανε εξαιρετικά εύκολο να χαράξει το στιλό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy