Σοκ σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ από τα «ουκρανικά WikiLeaks»: 97 κομάντος της Συμμαχίας διεξάγουν ειδικές επιχειρήσεις κατά των Ρώσων!

Σοκ έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από τα «ουκρανικά WikiLeaks», που αφορούν την διαρροή στο διαδίκτυο χιλιάδων απόρρητων αμερικανικών εγγράφων στα οποία αναφέρονται με λεπτομέρειες τα σχέδια των Αμερικανών για την Ουκρανία, όπως και οι παραδόσεις δυτικού οπλισμού, τα σημεία αποθήκευσης, η εκπαίδευση των Ουκρανών και τα επιχειρησιακά σχέδια στα πεδία των μαχών.

Μέσα στα έγγραφα όμως, αποκαλύφτηκε πως 97 κομάντος της Συμμαχίας βρίσκονται στο Κίεβο και διεξάγουν ειδικές επιχειρήσεις κατά των Ρώσων κάτι που αποτελεί αιτία κήρυξης πολέμου από την Ρωσία στις χώρες του ΝΑΤΟ!

Μέχρι σήμερα, οι Αμερικανοί και όλοι οι Δυτικοί, αρνούνταν πως είχαν οποιαδήποτε «φυσική» εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας, δηλαδή δεν είχαν «boots οn the ground», τώρα όμως αποκαλύπτεται πως διεξάγουν τις πλέον επιθετικές επιχειρήσεις στο σύγχρονο πόλεμο.

Οι 97 κομάντος πολεμούν επίσημα με την ιδιότητά τους κατά του ρωσικού Στρατού!

Αυτό σημαίνει, απευθείας εμπλοκή και πόλεμο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σημαίνει επίσης, πως όποια επιτυχία είχαν οι Ουκρανοί είναι γιατί, σχεδιάστηκε από τους Δυτικούς (άμεσα, όχι έμμεσα), χρησιμοποιήθηκε δυτικός οπλισμός και το δίκτυο πληροφοριών από δορυφόρους και ΝΑΤΟϊκές υπηρεσίες και ίσως τελικά και όσοι πολέμησαν στο έδαφος να μην ήταν εξ ολοκλήρου Ουκρανοί.

Άλλωστε το έχει παραδεχτεί σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και αν θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες.

Εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος»

Σε ότι αφορά την σύνθεση των 97 στελεχών των Ειδικών Επιχειρήσεων, είναι 14 Αμερικανοί, 15 Γάλλοι, 17 Λετονοί, ένας Ολλανδός και… 50 Βρετανοί SAS.

Οι Βρετανοί γενικά έχουν την μερίδα του λέοντος σε ότι αφορά το ποια χώρα είναι πιο εχθρική προς την Ρωσία, πολλές φορές ξεπερνούν ακόμα και τους Αμερικανούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy