Πούτιν: Οι απώλειες στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία είναι μια κοινή τραγωδία

Οι εχθροί της Ρωσίας θέλουν να την δουν να αποσυντίθεται, επανέλαβε ο Ρώσος πρόεδρος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως οι απώλειες στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία είναι «μια κοινή τραγωδία» και πως συνεχίζει να θεωρεί τον ουκρανικό λαό «αδελφό έθνος» παρά την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Μόσχας.

Ουκρανία: Παραδοχή Πούτιν - "Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση στις τέσσερις προσαρτημένες περιοχές"Ο Πούτιν υποστήριξε πως οι εχθροί της Ρωσίας θέλουν να την δουν να αποσυντίθεται και επανέλαβε   ότι η Ρωσία αναγκάσθηκε να προβεί σε στρατιωτικές ενέργειες στην Ουκρανία εξαιτίας των δυτικών προκλήσεων .

«Αυτό που συμβαίνει είναι ασφαλώς μια τραγωδία. Μια κοινή τραγωδία. Όμως δεν είναι το αποτέλεσμα της δικής μας πολιτικής, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής τρίτων χωρών», δήλωσε ο Πούτιν σε συνεδρίαση των επικεφαλής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ακόμη πως η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησής» της στην Ουκρανία χωρίς να βλάψει την οικονομία στρατιωτικοποιώντας την.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Ρωσία θα βελτιώνει σταθερά και ήρεμα τις στρατιωτικές δυνάμεις της χωρίς να υπονομεύει την ποιότητα των κοινωνικών υπηρεσιών για το ρωσικό λαό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy