Πότε παρουσιάζεται το iPhone14 – Ποια τα χαρακτηριστικά του

Έναρξη της παραγωγής του iPhone 14 στην Ινδία

Έναρξη της παραγωγής του iPhone 14 στην Ινδία

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το νέο iPhone.

Το iPhone 14 θα παρουσιαστεί στην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει η Apple, στις 21:00 ώρα Κύπρου.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone, που πιθανότατα θα πάρουν το όνομα iPhone 14. Οι νέες συσκευές θα έχουν βελτιωμένες κάμερες, ενώ έκπληξη θα αποτελέσουν οι νέες οθόνες στις ακριβές εκδόσεις Pro.

Σύμφωνα με το Bloomberg, στα νέα μοντέλα Apple Watch της σειράς 8, πιθανώς θα συμπεριλαμβάνεται αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος που θα παρακολουθεί τον ύπνο, ακόμη και τη γονιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Μάλλον κάτι ξέχασε: Παρκαδόρος χτυπά μια.. LaFerrari εκατομμυρίων/VID

Το λογισμικό περιλαμβάνει εξατομικευμένες επιλογές για το κλείδωμα της οθόνης και τη δυνατότητα επεξεργασίας ή αναίρεσης απεσταλμένων iMessages.

Τα πρώτα iPhone 14 θα βρίσκονται προς πώληση αργότερα τον Σεπτέμβριο, ενώ οι πωλήσεις τους αποφέρουν περίπου το 50% των συνολικών πωλήσεων της Apple.

Έναρξη της παραγωγής του iPhone 14 στην Ινδία

Να σημειωθεί ότι η Apple Inc προγραμματίζει την έναρξη της παραγωγής του iPhone 14 στην Ινδία, περίπου δύο μήνες από την αρχική εμπορική διάθεσή του εκτός της Κίνας, όπως μετέδωσε το Bloomberg News.

Η αμερικανική εταιρία συνεργάζεται με προμηθευτές της για την εντατικοποίηση της παραγωγής στην Ινδία, αλλά και τη μείωση των καθυστερήσεων στην παραγωγή νέων συσκευών iPhone από το τυπικό χρονικό διάστημα που κυμαίνεται μεταξύ έξι και εννέα μηνών για τα προηγούμενα μοντέλα συσκευών, σύμφωνα με την ίδια δημοσιογραφική αναφορά που επικαλείται πηγές που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy