Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ο Πούτιν θα έχει τη μοίρα του Καντάφι ή του Σαντάμ»

«Ο Πούτιν θα έχει την ίδια μοίρα με τους δικτάτορες του Ιράκ και της Λιβύης, οι οποίοι πέθαναν με βάναυσο τρόπο στα χέρια των συμπολιτών τους» τόνισε ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας προκαλώντας νέο σάλο με τις πληροφορίες για την υγεία του προέδρου της Ρωσίας

«Ο Πούτιν θα έχει την ίδια μοίρα με τους δικτάτορες του Ιράκ και της Λιβύης, οι οποίοι πέθαναν με βάναυσο τρόπο στα χέρια των συμπολιτών τους» τόνισε ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας προκαλώντας νέο σάλο με τις πληροφορίες για την υγεία του προέδρου της Ρωσίας

Ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας πριν από μερικές ημέρες είχε προκαλέσει σάλο όταν αποκάλυψε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε απόπειρα δολοφονίας. Πριν «κάτσει» η σκόνη από τη συγκεκριμένη δήλωση, ο Κιρίλο Μπουντάνοφ «ξαναχτυπά» με νέες δηλώσεις που αφορούν τον Ρώσο Πρόεδρο.

Παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ukrayinska Pravda» και εκεί τόνισε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, πάσχει από «αρκετές σοβαρές ασθένειες» συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου ενώ προδίκασε πως θα έχει την τύχη με τους Σαντάμ Χουσεΐν και του Μουαμάρ Καντάφι, οι οποίοι πέθαναν με βάναυσο τρόπο στα χέρια των συμπολιτών τους, όταν ανατράπηκε το καθεστώς τους.

«Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, πάσχει από αρκετές σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, αν και δεν θα πεθάνει αύριο. Αντιθέτως, θα έχει την ίδια μοίρα με τους δικτάτορες του Ιράκ και της Λιβύης, οι οποίοι πέθαναν με βάναυσο τρόπο στα χέρια των συμπολιτών τους, όταν ανατράπηκε το καθεστώς τους», τόνισε ο Ουκρανός αρχιστράτηγος.

«Κοιτάξτε την Ιστορία οποιουδήποτε δικτάτορα του 20ου και του 21ου αιώνα», είπε ο Μπουντάνοφ και πρόσθεσε ότι: «Είχαν το ίδιο τέλος. Κανένας από αυτούς δεν πέθανε με διαφορετικό τρόπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πέθαναν παρά τη θέλησή τους. Πάρτε πρόσφατα παραδείγματα, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν ή ο Μουαμάρ Καντάφι».

Προετοιμάζεται για το τέλος ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Επιπλέον, ο Μπουντανόφ ανέφερε πως ο Πούτιν έχει μπροστά του λίγα χρόνια ζωής ακόμα ενώ χαρακτήρισε «μπερδεμένη» την ψυχική του κατάσταση. «Δεν αξίζει να ελπίζουμε ότι ο Πούτιν θα πεθάνει αύριο. Έχει τουλάχιστον λίγα χρόνια ακόμα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αλλά είναι αλήθεια» είπε ο Ουκρανός αρχιστράτηγος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις επαφές τις οποίες συναναστρέφεται.

Σε ερώτηση αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζεται για το τέλος σκεπτόμενος τη διάδοχη κατάσταση, ο Μπουντάνοφ απάντησε πως αυτή είναι μια «ενδιαφέρουσα ερώτηση» και πρόσθεσε: «Βλέποντας ότι είναι μανιακός, είναι πιθανό να φοβάται να προετοιμάσει έναν διάδοχο, συνειδητοποιώντας ότι κατά την προετοιμασία, αυτός ο διάδοχος μπορεί να θέλει να πάρει την… καρέκλα του λίγο νωρίτερα από ό,τι θέλει ο ίδιος ο Πούτιν. Ως εκ τούτου, κρατά τους πάντες σε μια συγκεκριμένη απόσταση. Και πιστεύει ότι θα κυβερνά για πάντα. Αλλά δεν θα είναι έτσι».

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy