Ουκρανοί στρατιώτες προς Ζελένσκι:Να εύχεστε να σας βρουν πρώτα οι Ρώσοι γιατί εμείς θα σας …κρεμάσουμε

Δεν έχουν ενισχύσεις και βρίσκονται στα πρόθυρα απόγνωσης

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις οχυρές θέσεις των Ουκρανών στο ελεγχόμενο από αυτούς τμήμα του Σολεντάρ είδε το φως της δημοσιότητας και σε αυτό Ουκρανοί Βολοντίμιρ Ζελένσκιστρατιώτες προειδοποιούν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι θα επιβιώσουν, όχι για τη νίκη της Ουκρανίας αλλά για να έρθουν και να κρεμάσουν αυτόν και το επιτελείο του!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Πού είναι οι ενισχύσεις; Μόνο εμείς βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολη κατάσταση και λέτε πως οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν χρειάζονται τίποτε; Να θυμάστε αυτό. Θα επιβιώσουμε αλλά όχι για την ουκρανική νίκη αλλά για να σας κρεμάσουμε @δ@ρφ@ς, στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο.

Να προσεύχεστε να σας βρουν πρώτοι οι Ρώσοι γιατί μπορεί τότε να μείνετε ζωντανοί σε κάποια φυλακή»!

Οι Ουκρανοί φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένοι, κρυώνουν και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν στην σύγκρουση με τους Ρώσους που έχουν πάρει το πάνω χέρι τον τελευταίο μήνα.

Σε ότι αφορά το Σολεντάρ θεωρείται από όλους ζήτημα ακόμα και ωρών να καταληφθεί από τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει δεσπόζουσες θέσεις βόρεια της πόλης και το ρωσικό Πυροβολικό εκμηδενίζει όλες τις ουκρανικές επιθέσεις και τις όποιες ενισχύσεις όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy