Ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τους BTS στον Λευκό Οίκο

Τα εγκλήματα μίσους Αμερικανών πολιτών κατά Ασιατών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Τζο Μπάιντεν με τους σταρ της K-pop

Συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με τους BTS στον Λευκό Οίκο

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν οι σταρ της K-pop, BTS, όπου και συναντήθηκαν με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Λίγο πριν εισέλθουν στο οβάλ γραφείο και συζητήσουν για τα εγκλήματα μίσους Αμερικανών εις βάρος Ασιατών, το οποίο ήταν και το επίκεντρο των συνομιλιών τους, το boyband από την Κορέα έδωσε το παρών και στην καθορισμένη ενημέρωση Τύπου του Λευκού Οίκου.

“Γεια, είμαστε οι BTS, και είναι μεγάλη τιμή που προσκληθήκαμε στο Λευκό Οίκο σήμερα για να μπορέσουμε να συζητήσουμε τα κατά της Ασίας, την ασιατική ένταξη και τη διαφορετικότητα”, είπε στο πλήθος ο αρχηγός του συγκροτήματος, απευθυνόμενος στους ρεπόρτερ.

Ευχαρίστησε επίσης τον Μπάιντεν για τη “σημαντική ευκαιρία να μιλήσουμε για τις σημαντικές αιτίες [και] να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας τι μπορούμε να κάνουμε ως καλλιτέχνες”.

Η παρουσία των μελών του ποπ συγκροτήματος προκάλεσε μια “έκρηξη” στη θέαση της συνέντευξης, καθώς σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους οι ταυτόχρονοι θεατές στο κανάλι του Λευκού Οίκου στο YouTube ξεπερνούσαν τις 310.000.

Ενδεικτικά, άλλη ενημέρωση την προηγούμενη εβδομάδα -χωρίς τους BTS- είχε συγκεντρώσει συνολικά λιγότερες από 16.000 συνολικές προβολές.

Με το τέλος της επίσκεψής του, ο Λευκός Οίκος επαίνεσε τους BTS με δισκέτα ως “πρεσβευτές της νεολαίας που διέδωσαν ένα μήνυμα ελπίδας και θετικότητας σε όλο τον κόσμο”.

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy