Νέες στρατηγικές χρησιμοποιούν οι Ρώσοι για να χτυπούν τα δυτικά όπλα

 Ο πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Σκοτ ​​Ρίτερ, εξηγεί πώς η Ουκρανία βρίσκεται στριμωγμένη, ανεξάρτητα από το τι κάνει το Κίεβο  ή το ΝΑΤΟ, καθώς αυτό που ενδιαφέρει τους διεθνιστές είναι να καταστρέψουν την χώρα και γενικά την Ευρώπη για να κρατούν απασχολημένη την Ρωσία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ρίτερ, οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει νέες στρατηγικές!

 Συγκεκριμένα, τον τελευταίο μήνα η εκστρατεία των Ρώσων δείχνει πως χρησιμοποιούν νέες στρατηγικές που αναγκάζουν τους ουκρανούς να χρησιμοποιούν ραντάρ και δυτικούς πυραύλους, ώστε να τα εντοπίσουν οι Ρώσοι και να τα καταστρέψουν.

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν μαζικά Kinzhal, τους οποίος πλέον κατασκευάζουν σε μεγάλες ποσότητες κάνοντας τριπλοβαρδιες στα εργοστάσια τους. Οι Kinzhal δε μπορούν να καταρριφθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ρωσικός υπερ-υπερηχητικός πύραυλος Kinzhal με ταχύτητας πλήγματος επί του στόχου της τάξης των 12 Mach (δώδεκα φορές η ταχύτητα του ήχου) πέτυχε να πλήξει το κοινό κέντρο διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών Ουκρανών και ΝΑΤΟ που είχε εγκατασταθεί σε βάθος 130 μέτρων!

Στο υπόγειο στρατηγείο (που είχε κτιστεί σε βάθος 400 ποδών μέσα στo έδαφος) υπηρετούσε αριθμός αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και φέρεται να φιλοξενούσε άνω των 300 ατόμων.

Λέει χαρακτηριστικά ο Ρίτερ:

«Οι Ρώσοι έρχονται με πολύ καινοτόμες τακτικές σχεδιασμένες να αναγκάσουν τους Ουκρανούς να ενεργοποιήσουν τα ραντάρ τους έτσι ώστε να μπορέσουν να αναγνωριστούν τα ραντάρ και να καταστραφούν. Έτσι αναγκάζουν τους Ουκρανούς να πυροδοτούν τους ειδικούς τους πυραύλους, ειδικά από πόρους υψηλής αξίας όπως το IRIS-T ή το NASAMS αλλά και τα Patriot.

Έπειτα οι Ρώσοι να τα στοχεύσουν και να εξουδετερώσουν την ουκρανική αεράμυνα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy