Μενβέντεφ: “Όλη η Ουκρανία που παραμένει υπό τον έλεγχο του Κιέβου θα καεί”

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ένας νέος πύραυλος που θα διπλασιάσει την ακτίνα δράσης των βομβαρδισμών θα σταλεί στην Ουκρανία

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ένας νέος πύραυλος που θα διπλασιάσει την ακτίνα δράσης των βομβαρδισμών θα σταλεί στην Ουκρανία

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας  και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι ο εφοδιασμός της Ουκρανίας με περισσότερα και πιο τεχνολογικά εξελιγμένα οπλικά συστήματα, θα προκαλέσει μόνο περισσότερους βομβαρδισμούς αντιποίνων από τη Ρωσία υπό το εύρος του ρωσικού πυρηνικού δόγματος.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ένας νέος πύραυλος που θα διπλασιάσει την ακτίνα δράσης των βομβαρδισμών θα σταλεί στην ΟυκρανίαΌλη η Ουκρανία που παραμένει υπό τον έλεγχο του Κιέβου θα καεί”, σύμφωνα με τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Μεντβέντεφ σε μία γραπτή συνέντευξή του προς τη δημοσιογράφο Ναντάνα Φρίντρικσον.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Μεντβέντεφ  αν η χρήση οπλικών συστημάτων μακράς ακτίνας δράσης από τους Ουκρανούς είναι ενδεχόμενο να οδηγήσει τη Ρωσία σε διαπραγματεύσεις με το Κίεβο.

“Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο”, απάντησε ο Μεντβέντεφ σε σχόλια τα οποία δημοσιοποίησε η Φρίντρικσον στο προφίλ της στην υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων Telegram.

“Μόνο κάποιοι τρελοί από αυτούς που υπάρχουν και είναι αρκετοί, τόσο στο Λευκό Οίκο, όσο και στο Καπιτώλιο μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο”.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ένας νέος πύραυλος που θα διπλασιάσει την ακτίνα δράσης των βομβαρδισμών που πραγματοποιεί η Ουκρανία, έχει συμπεριληφθεί σε ένα πακέτο αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας οικονομικής αξίας 2,175 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy