Κινέζος κέρδισε 3 εκ. ευρώ αλλά το έκρυψε από την οικογένειά του-Ποιος ο λόγος

Ένας άνδρας από την Κίνα κράτησε μυστικό από τη γυναίκα και το παιδί του ότι κέρδισε στη λοταρία κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ

Ένας άνδρας από την Κίνα κράτησε μυστικό από τη γυναίκα και το παιδί του ότι κέρδισε στη λοταρία κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ

Ένας άνδρας από την Κίνα κράτησε μυστικό από τη γυναίκα και το παιδί του ότι κέρδισε στη λοταρία κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί φοβήθηκε πως αν μάθαιναν για τα χρήματα θα γινόντουσαν τεμπέληδες.

Για να προστατεύσει την ανωνυμία του, ο άνδρας, με το ψευδώνυμο «Mr Li», για να παραλάβει τα κέρδη του εμφανίστηκε ντυμένος με μια κίτρινη στολή που παρέπεμπε σε ήρωα καρτούν.

Ο «Mr. Li» δήλωσε ενθουσιασμένος με τα κέρδη, αλλά ήθελε να κρύψει την ταυτότητά του και να κρατήσει μυστικό από τη σύζυγο και το παιδί του ότι κέρδισε αυτό το υπέρογκο ποσό.

«Δεν το είπα στη γυναίκα και το παιδί μου από το φόβο ότι θα ήταν πολύ εφησυχασμένοι και δεν θα εργάζονταν ή δεν θα δούλευαν σκληρά στο μέλλον», δήλωσε ο άνδρας στο «Nanning Evening News».

Ο «Mr. Li» αγόρασε 40 λαχνούς και κάθε ένας από αυτούς είχε τους ίδιους επτά αριθμούς.

Αφού συνειδητοποίησε ότι είχε τους νικητήριους αριθμούς 2, 15, 19, 26, 27, 29 και 2, ο άνδρας δήλωσε ότι πήγε να παραλάβει τα κέρδη του.

Ο άνδρας έμεινε σε ένα ξενοδοχείο το Σαββατοκύριακο, πριν παραλάβει τα κέρδη του.

«Δεν έφυγα από το ξενοδοχείο επειδή φοβόμουν πως αν έβγαινα έξω θα έχανε το λαχείο», είπε σε δηλώσεις του.

Αφού εισέπραξε το ποσό μετά την αφαίρεση των φόρων, ο άνδρας δήλωσε ότι δώρισε ένα μεγάλο ποσό σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει τα υπόλοιπα χρήματα.

Ο «Mr. Li» είπε ότι έπαιζε λοταρία για πάνω από μια δεκαετία και είχε κερδίσει μόνο μερικές δεκάδες γιεν. Είπε ότι η προηγούμενη στρατηγική του ήταν να επιλέγει κάθε φορά ένα νέο σετ αριθμών, αλλά επέλεξε να παραμείνει σε ένα σετ αριθμών που έπαιζε πριν από μερικά χρόνια.

Η κινεζική κυβέρνηση διοργανώνει εθνικές λοταρίες για να συγκεντρώσει χρήματα για προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού. Οι νικητές φορολογούνται για τα κέρδη τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy