Ελεύθερη υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση η Καϊλή

Τις πληροφορίες για απελευθέρωση της κ. Καϊλή επιβεβαίωσε στη Le Soir ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί.

Τις πληροφορίες για απελευθέρωση της κ. Καϊλή επιβεβαίωσε στη Le Soir ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, υπό το καθεστώς ηλεκτρονικής παρακολούθησης με το λεγόμενο «ηλεκτρονικό βραχιολάκι» αναμένεται να αφεθεί η παυθείσα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή σύμφωνα με τη Le Soir.

Τις πληροφορίες για απελευθέρωση της κ. Καϊλή επιβεβαίωσε στη Le Soir ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί.Η απόφαση από τον αρμόδιο δικαστή Μισέλ Κλεζ, σημειώνεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, έρχεται μια μέρα μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου για την υπό όρους απελευθέρωση και του ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, ο οποίος επίσης κρατείτο στο πλαίσιο της έρευνας διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η κ. Καϊλή ήταν το τελευταίο άτομο το οποίο παρέμενε σε προδικαστική κράτηση στο πλαίσιο διερεύνησης κατηγοριών για συμμετοχή σε δίκτυο νυν και πρώην ευρωβουλευτών και βοηθών το οποίο φέρεται να διακινούσε χρήματα από τρίτες χώρες (δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το Κατάρ και το Μαρόκο) με στόχο τον επηρεασμό των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τις πληροφορίες για απελευθέρωση της κ. Καϊλή επιβεβαίωσε στη Le Soir ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί. Μιλώντας στην εφημερίδα ο κ. Μαρί δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω, σημειώνοντας μόνο πως η απόφαση αυτού του φαίνεται λογική.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy