Ταξιδιώτης του χρόνου που ήρθε από το 2082 προέβλεψε τον θάνατο της Βασίλισσας (vid)

Ένας τύπος που ισχυρίζεται οτι ήρθε από το 2082 έπεσε μέσα για την χρονιά που θα πέθαινε η Βασίλισσα, αλλά έχασε την μέρα για λίγα 24ωρα.

Ένας τύπος που ισχυρίζεται οτι ήρθε από το 2082 έπεσε μέσα για την χρονιά που θα πέθαινε η Βασίλισσα, αλλά έχασε την μέρα για λίγα 24ωρα.

Τον περασμένο Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 20 του μήνα, είχαμε δημοσιεύσει τις προβλέψεις ενός τύπου στο TikTok, περισσότερο για χαβαλέ, καθώς ισχυρίζεται πως είναι χρονοταξιδιώτης και μας ήρθε από το 2082.

Έλα όμως που μεταξύ των όσων είχε πει, έπεσε μέσα σε ένα σημαντικό γεγονός, του θανάτου της Βασίλισσας. Βλέπετε, στο video που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό τον περασμένο Απρίλιο, είχε πει πως θα άφηνε την τελευταία της πνοή μέσα στο 2022.

Μάλιστα έπεσε πολύ κοντά και στην ημέρα που θα γινόταν αυτό, καθώς είχε πει αυτό θα γινόταν στις 4 Οκτωβρίου του 2022, ενώ τελικά έγινε 26 ημέρες νωρίτερα.

@timetraveler_2082

BE WARNED #timetravel #lookout #fyp #LiveForTheChallenge #foryou #queen

♬ Scary – Background Sounds

Πλέον περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις άλλες προβλέψεις του, όπως είναι για παράδειγμα το αν θα καταρρεύσει το 2023 ο Big Ben λόγω ενός μεγάλου σεισμού και αν όντως η Τότεναμ θα κατακτήσει κάποιον τίτλο σε τέσσερα χρόνια.

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy