Πρώην πρωταθλητής του μποξ άφησε αναίσθητο με μια γροθιά έναν ενοχλητικό επισκέπτη του Boxpark στο Γούμπλεϊ (vid)

Ένας ενοχλητικός επισκέπτης του Boxpark έπεσε πάνω σε άνδρα ασφαλείας που ήταν πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας.

Ένας ενοχλητικός επισκέπτης του Boxpark έπεσε πάνω σε άνδρα ασφαλείας που ήταν πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας.

Ποιος να το έλεγε σε έναν επισκέπτη του Boxpark στο Γουέμπλεϊ, που ήταν εξαγριωμένος για άγνωστο λόγο, ότι θα έπεφτε σε σεκιουριτά, ο οποίος κάποτε είχε αντιμετωπίσει τον Μάικ Τάισον σε αγώνα πυγμαχίας.

Η κάμερα έξω από το Boxpark στο Γουέμπλεϊ έχει πιάσει τη στιγμή που ένας εξαγριωμένος επισκέπτης επιτίθεται στους άνδρες της ασφάλειας, μέχρι που ένας από αυτούς τον ξαπλώνει και τον αφήνει αναίσθητο στο έδαφος με μια τρομερή γροθιά.

Δεν υπολόγιζε ότι ένας από τους άνδρες ασφαλείας του πάρκου ήταν ο Τζούλιους Φράνσις, ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών. Ο άντρας με την μπλε μπαντάνα στο κεφάλι βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και έσπρωχνε το προσωπικό ασφαλείας ουρλιάζοντας. Τότε ο πρώην πυγμάχος ανέλαβε δράση ξαπλώνοντάς τον με μια γροθιά.

«Γιατί; Δεν υπήρχε λόγος», είπαν στον πρώην πυγμάχο οι άνδρες που βρίσκονταν εκεί προσπαθώντας να συνεφέρουν τον άτυχο επισκέπτη. «Η ομάδα μας έχει ενημερωθεί για το βίντεο. Αυτό το περιστατικό βρίσκεται υπό εξέταση και ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε το περιστατικό αυτή τη στιγμή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του προσωπικού μας είναι η άμεση προτεραιότητά μας», ανέφερε εκπρόσωπος του Boxpark.

Το βίντεο έχει γίνει viral με την ενέργεια του Τζούλιους Φράνσις να έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις. Κάποιοι δικαιολόγησαν την ενέργειά του να χτυπήσει τον άνδρα, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι θα μπορούσε να το έχει αποφύγει.

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy