Ισχυρίζεται ότι πριν από 50 χρόνια «απήχθη» από εξωγήινους που τον προειδοποίησαν για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Covid

Ένας 68χρονος ψαράς ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τα πάντα για το Covid και τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο αφού απήχθη από εξωγήινους πριν από 50 χρόνια.

Ένας 68χρονος ψαράς ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τα πάντα για το Covid και τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο αφού απήχθη από εξωγήινους πριν από 50 χρόνια.

Ο Calvin Parker είπε ότι κράτησε τα «οράματά» του για τον εαυτό του, αλλά τώρα φοβάται ότι γίνονται πραγματικότητα, γεγονός που τον ωθεί να τα μοιραστεί με τον κόσμο, σύμφωνα με τη Mirror. «Ο χρόνος μου εδώ στη γη έχει σχεδόν τελειώσει”, είπε. “Δεν θα ήθελα να φύγω από εδώ γνωρίζοντας ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω κάποιον».

Ένας 68χρονος ψαράς ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τα πάντα για το Covid και τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο αφού απήχθη από εξωγήινους πριν από 50 χρόνια.Ανακαλώντας την υποτιθέμενη εμπειρία του, ο Parker αποκάλυψε ότι ένα UFO προσγειώθηκε στις όχθες ενός ποταμού στην Pascagoula του Mississippi, ενώ ψάρευε με έναν φίλο του. Ισχυρίστηκε ότι του παρουσιάστηκαν φρικτά γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης του 1972.

Αποκαλώντας το Κόβιντ «πανούκλα», ο Πάρκερ είπε ότι «προκλήθηκε από την ανθρωπότητα».

«Αυτή η πανούκλα θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, θα προκαλέσει ελλείψεις τροφίμων και οι άνθρωποι θα πολεμήσουν και θα κλέψουν πράγματα άλλων ανθρώπων μόνο και μόνο για να επιβιώσουν”, είπε. Αυτό συμβαίνει ήδη, αλλά θα γίνει χειρότερο, οικογένεια εναντίον οικογένειας φίλος εναντίον φίλου. Θα έρθει μια εποχή που θα είναι αδύνατο να εμπιστευτείς κανέναν».

Στη συνέχεια, ο Parker μοιράστηκε το όραμά του για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ισχυρίστηκε ότι οι προμήθειες νερού θα διακοπούν μαζί με «ελλείψεις τροφίμων και τοξικά εδάφη τόσο άσχημα που δεν θα υπάρχουν πλέον καλλιέργειες που θα ευδοκιμούν μετά τον πόλεμο».

«Δεν ξέρω αν πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο ή όχι, αλλά θα βάλει έθνος εναντίον έθνους», είπε ο Parker. «Δεν θα υπάρξει έθνος στη Γη που δεν θα αγγίξει αυτός ο πόλεμος».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy