Ανόρθωση: Σήριαλ… Ουάρντα

Σε στάση αναμονής η «Κυρία»

Σε στάση αναμονής η «Κυρία»

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί το κεφάλαιο του Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο άσο να κυκλοφορεί ελεύθερος στην πιάτσα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Ανόρθωση.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο παραμονής του στην Κύπρο. Είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση επιθυμεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Μάλιστα η «Κυρία» του έχει καταθέσει μια δελεαστική πρόταση συνεργασίας, την οποία έχει αφήσει (για την ώρα) στην άκρη ο ποδοσφαιριστής καθώς θα περιμένει κάτι από το εξωτερικό.

Από τη στιγμή που ο Ουάρντα έχει προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, στην Ανόρθωση κρατούν μια στάση αναμονής για το θέμα του Αιγύπτιου, το οποίο ίσως πάρει κάποιες βδομάδες για να ξεκαθαρίσει.

Σε περίπτωση που δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει στο εξωτερικό ο 28χρονος άσος, τότε η Ανόρθωση θα έχει τον πρώτο λόγο για τον ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Κύπρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy