Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνέλθει το Π. Γ. του ΑΚΕΛ για αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Τρόποι συνεργασίας με τις προσωπικότητες που υποστήριξαν Μαυρογιάννη

Τρόποι συνεργασίας με τις προσωπικότητες που υποστήριξαν Μαυρογιάννη

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ για να προβεί σε μια πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών και να συζητήσει το σκηνικό, όπως διαμορφώνεται, με δεδομένο ότι το κόμμα θα είναι στην αντιπολίτευση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή από το ΑΚΕΛ.

Τρόποι συνεργασίας με τις προσωπικότητες που υποστήριξαν ΜαυρογιάννηΣτο Πολιτικό Γραφείο, ανέφερε η ίδια πηγή, θα συζητηθεί και το θέμα της διαδικασίας αποτίμησης των εκλογών, σημειώνοντας ότι με βάση την πρακτική του ΑΚΕΛ μετά από κάθε εκλογική διαδικασία, το θέμα θα συζητηθεί και στις κομματικές ομάδες βάσης και στην Κεντρική Επιτροπή.

Η ίδια πηγή, σε μια πρώτη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, εξέφρασε την άποψη ότι το ΑΚΕΛ «παρά το γεγονός ότι δεν υλοποιήθηκε ο στόχος για εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, βγήκε συσπειρωμένο, ενωμένο και δυνατό».

Σε ερώτηση εάν το ΑΚΕΛ θα κρατήσει επαφή με τις προσωπικότητες που στήριξαν την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη, η πηγή από το ΑΚΕΛ είπε ότι κατά την πάγια τακτική του κόμματος, «δεν θα διατηρήσουμε μόνο επαφή, αλλά θα δούμε και τρόπους συνεργασίας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy