Συνάντηση ΥΠΑΜ με τον Ουκρανό ομόλογο του

Ουκρανοί στρατιώτες θα εκπαιδευτούν στην Κύπρο

Ουκρανοί στρατιώτες θα εκπαιδευτούν στην Κύπρο

Οι εξελίξεις και η κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή στη Λευκωσία οι Υπουργοί Άμυνας Κύπρου και Ουκρανίας.

Ουκρανοί στρατιώτες θα εκπαιδευτούν στην ΚύπροΑνακοίνωση από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι ο Υπουργός Μιχάλης Γιωργάλλας συναντήθηκε με τον  Ουκρανό ομόλογό του Oleksii Reznikov, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο.

Οι δυο Υπουργοί συζήτησαν για τις εξελίξεις και την κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία, στην Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Επιπλέον, αντάλλαξαν απόψεις για την ανθρωπιστική βοήθεια που στάλθηκε στην Ουκρανία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού για την Ειρήνη και τη γενικότερη υποστήριξη της Κύπρου προς την Ουκρανία και τον λαό της.

Ο κ. Reznikov εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της κυβέρνησής του για τη στήριξη της Κύπρου και ευχαρίστησε τον κ. Γιωργάλλα για τη φιλοξενία, καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΑΜ.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ σήμερα ,  ο κ. Γιωργάλλας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως Ουκρανοί στρατιώτες θα εκπαιδευτούν στην Κύπρο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy