Νυν και αεί …Υπουργός του Αβέρωφ

Στο διακαναλικό debate των τριών βασικών υποψηφίων Ν.Χριστοδουλίδη, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Αβέρωφ Νεοφύτου, ο τελευταίος δήλωσε πως εάν εκλεγεί θα διορίσει ξανά ως Υπουργό Οικονομικών τον Κωνσταντίνο Πετρίδη  επειδή όπως είπε είναι ικανότατος (!)

Ο λόγος είναι γνωστός καθότι ο Κ.Πετρίδης όταν διαφάνηκε πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα κατερχόταν υποψήφιος γα την προεδρία εξαγριώθηκε και προέβη στις γνωστές  έντονες δηλώσεις εναντίον του .

Θα ήταν όμως ενδιαφέρον να μάθουμε και ποια είναι η άποψη του απερχόμενου Προέδρου.Καθότι σύμφωνα με το γάτο του Προέδρου που όλα τα ακούει και όλα τα …νιαουρίζει,  ο Νίκαρος δεν ήταν και τόσο ικανοποιημένος από κάποιες ενέργειες του ΥΠΟΙΚ, αλλά σύμφωνα με την τετράποδη πηγή μας ευτυχώς δεν ρίχθηκαν τασάκια ούτε και άλλα αντικείμενα.

Αν αληθεύουν οι δημοσκοπήσεις ο Αβέρωφ  θα μείνει με δύο χείλη …καμένα καθότι την προεδρία δεν την βλέπει ούτε με κυάλια. Έτσι ο Κωνσταντίνος θα έχει τον τίτλο του τέως ή το πολύ του σκιώδους Υπουργού του ΔΗΣΥ στην αντιπολίτευση. Αν υπάρξει βέβαια αντιπολίτευση με τέτοια διάσπαση στο κόμμα.

Α.Γκ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy