Ν. Χριστοδουλίδης: Η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής δεν είναι σύνθημα

Έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία

Έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε» διαμήνυσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε προεκλογική εκδήλωση στον Κόρνο.

Έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασίαΟ κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι “σεβόμαστε τις επιλογές όλων των πολιτών και αυτών που μας στηρίζουν και αυτών που δεν μας στηρίζουν”, επαναλαμβάνοντας ότι η πρώτη πολιτική του πράξη σε περίπτωση που ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του είναι η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

«Μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια θα είμαστε πιο ωφέλιμοι για τη χώρα μας» σημείωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χώρας είναι το ανθρώπινο της δυναμικό.

Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για να εξασφαλιστεί ισχυρή λαϊκή εντολή για την επόμενη διακυβέρνηση, η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του συνόλου της κοινωνίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy