Δηλώσεις του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω για το Εθνικό Σχέδιο «Κύπρος–Το Αύριo»

«Το Εθνικό Σχέδιο “Κύπρος-Το Αύριο” αποτελεί ιστορικής σημασίας επίτευγμα για τη χώρα μας»

«Το Εθνικό Σχέδιο “Κύπρος-Το Αύριο” αποτελεί ιστορικής σημασίας επίτευγμα για τη χώρα μας»

Το Εθνικό Σχέδιο «Κύπρος-Το Αύριο» αποτελεί ιστορικής σημασίας επίτευγμα για τη χώρα μας η υλοποίηση του οποίου απαιτεί απαιτεί συνέχιση της πορείας πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, είπε σήμερα ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Πέτρος Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Πέτρος Δημητρίου είπε ότι «το εθνικό Σχέδιο ‘Κύπρος-Το Αύριο’ αποτελεί ένα συνολικό, οικονομικό και κοινωνικό μετασχηματισμό της χώρας μας. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα και πολιτικές που σχεδιάστηκαν από Κύπριους για Κύπριους, ένα ιστορικής σημασίας επίτευγμα για την πατρίδα μας.

Είναι το κληροδότημα της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη. Το Σχέδιο αναλύεται σε οκτώ αναπτυξιακούς πυλώνες και περιλαμβάνει 58 μεταρρυθμίσεις και 75 επενδυτικές δράσεις με προϋπολογισμό που δύναται να ξεπεράσει τα 4 δις ευρώ.

Είναι αυτονόητο ότι η υλοποίηση του Σχεδίου απαιτεί συνέχιση της πορείας πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας για τη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να παρουσιάσει στον λαό όλα όσα περιλαμβάνονται στο ‘Κύπρος – Το Αύριο’. Στόχος του να δώσει πλήρη εικόνα για τις πρόνοιες και την πορεία υλοποίησης του Σχεδίου, ώστε ο κάθε πολίτης να γίνει κοινωνός της προσπάθειας της Κυβέρνησης να παραδώσει μια πραγματικά σύγχρονη χώρα στις επόμενες γενιές.

Αρχή σειράς εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν για όλους τους πυλώνες του Κύπρος – Το Αύριο, θα γίνει αύριο, 13 Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρουσιάσει τον πυλώνα ‘Κράτος Πρόνοιας, Κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς’».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy