Αιχμές Αβέρωφ εναντίον Αναστασιάδη -Εγώ θα υπέγραφα το πλαίσιο Γκουτέρες

Η διάσπαση στο ΔΗΣΥ συνεχώς διευρύνεται

Η διάσπαση στο ΔΗΣΥ συνεχώς διευρύνεται

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου φιλοξενούμενος στην εκπομπή   «Αιχμές» του ΟMEGA έστρεψε τα πυρά του εναντίον του προέδρου Αναστασιάδη .Αμφισβητώντας τα πρακτικά των Ην.Εθνών για τη  διάσκεψη  στο Κραν Η διάσπαση στο ΔΗΣΥ συνεχώς διευρύνεταιΜοντανά το 2017 αλλά και τις θέσεις της Ε΄/κ πλευράς, δήλωσε ευθέως ότι ο ίδιος θα  υπέγραφε το πλαίσιο Γκουτέρες. Είπε συγκεκριμένα ότι θα  επέμενε να υπογραφεί το πλαίσιο Γκουτέρες ως στρατηγική συμφωνία, ενώ χαρακτήρισε παράλληλα το πλαίσιο ως προίκα για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων .

Οι δηλώσεις Αβέρωφ παρά τις περί αντιθέτου δηλιώσεις  του επιτελείου του Συναγερμικού υποψηφίου επιβεβαιώνουν το χάσμα μεταξύ προέδρου ΔΗΣΥ  και Προέδρου Αναστασιάδη.

Πάντως κάποιες  κακές γλώσσες  δήλωσαν στην στήλη  πως την ώρα που ο Αβέρωφ έκανε τις πιο πάνω δηλώσεις  με τις μπικτές εναντίον του Προέδρου  , ο Νίκαρος έδιωχνε από το γραφείο του  μια ενοχλητική αλογόμυγα  κοινώς  στην Κυπριακή διάλεκτο …πιτόμουγια!

Α.Γκ

Ψηφίζοντας Αβέρωφ  ξέρεις  τι παίρνεις…

Να  το θυμούνται οι ηγέτες του ΑΚΕΛ εάν βρεθούν στο δίλημμα

Στην ίδια εκπομπή ο Αβέρωφ Νεοφύτου άφησε αιχμές και για τους συνυποψηφίους του, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη. Είπε  συγκεκριμένα : «Ψηφίζοντας Αβέρωφ ξέρετε τι παίρνετε και ποιοι θα είναι δίπλα του.

Ψηφίζοντας  Ανδρέα Μαυρογιάννη παίρνεις ΑΚΕΛ. Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη παίρνεις όλο το απορριπτικό μέτωπο».

Συνεχίζοντας είπε  πως «τρομάζω να δω το ΑΚΕΛ να διαχειρίζεται ξανά οικονομία και τρομάζω να δω το απορριπτικό μέτωπο να διαχειριστεί το κυπριακό.

Φαίνεται πως ο κ. Νεοφύτου  αποφάσισε  να κάψει όλα τα χαρτιά  του καθώς και τις προοπτικές να είναι στο δεύτερο γύρο.

Πάντως οι ηγέτες του ΑΚΕΛ  καλά κάνουν να τα θυμούνται αυτά που είπε ο Φούλης σε περίπτωση που  ο υποψήφιος τους Α.Μαυρογιάννης κινδυνεύσει να μην βρεθεί   στο δεύτερο γύρο

Ωχ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy