Υπό πενθήμερη κράτηση η ύποπτη για κλοπή €2,900 – Αναζητείται δεύτερη ύποπτη

Αναζητείται δεύτερη ύποπτη

Αναζητείται δεύτερη ύποπτη

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί η 29χρονη που συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 2.900 ευρώ, από γυναίκα που βρισκόταν για ψώνια σε κατάστημα στη Λεμεσό, χθες το απόγευμα. Για την κλοπή η αστυνομία αναζητεί μια ακόμη γυναίκα. Προσοχή συστήνει η αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής, γυναίκα ηλικίας 39 ετών κατήγγειλε ότι, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα ειδών ένδυσης, σε εμπορικό πολυκατάστημα στη Λεμεσό, κλάπηκε από την προσωπική της τσάντα, το πορτοφόλι της, που περιείχε το ποσό των 2,900 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα της 39χρονης παραπονούμενης, που βρισκόταν μαζί της στο κατάστημα, είχε αμέσως νωρίτερα αντιληφθεί δύο άλλες γυναίκες να βρίσκονται κοντά στην παραπονούμενη και μία από αυτές να προβαίνει σε ύποπτες κινήσεις κοντά στη τσάντα της.

Η 39χρονη και η μητέρα της ενημέρωσαν τον ιδιώτη φύλακα του καταστήματος, στον οποίο υπέδειξαν τη μία ύποπτη γυναίκα, ενώ η δεύτερη ύποπτη πρόλαβε νωρίτερα να αποχωρήσει από το κατάστημα. Ο ιδιώτης φύλακας ζήτησε από την ύποπτη να παραμείνει στο σημείο, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, που είχε ενημερωθεί σχετικά.

Μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού έσπευσαν στο εμπορικό πολυκατάστημα, όπου από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η ύποπτη, ηλικίας 29 ετών, μαζί με άλλη ύποπτη γυναίκα, είχε νωρίτερα επισκεφθεί διάφορα καταστήματα, ενώ η δεύτερη ύποπτη, αναχωρώντας από το πολυκατάστημα, πέταξε το πορτοφόλι της 39χρονης παραπονούμενης σε κάδο σκουπιδιών στον χώρο στάθμευσης του πολυκαταστήματος.

Εναντίον της 29χρονης ύποπτης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτή συνελήφθη αργότερα χθες το βράδυ. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού και τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy