Υπό κράτηση 38χρονος για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Φέρεται ότι στις 5 Ιουνίου επιτέθηκε σε φιλικό του πρόσωπο και το τραυμάτισε

Φέρεται ότι στις 5 Ιουνίου επιτέθηκε σε φιλικό του πρόσωπο και το τραυμάτισε

Υπό κράτηση τέθηκε 38χρονος για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγησης , πρόκληση κακόβουλης ζημιάς , παρεμπόδιση αστυνομικού κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος του και άλλα τροχαία αδικήματα, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη στις 16:10 στην Πόλη Χρυσοχούς  συνελήφθη 38χρονος ο οποίος καταζητείτο με εντάλματα σύλληψης από τις 5.6.22 αναφορικά με υπόθεση μαχαιροφορίας και τραυματισμό άλλου προσώπου.

Ο συγκεκριμένος φέρεται στις 5 Ιουνίου να επιτέθηκε σε φιλικό του πρόσωπο και να το τραυμάτισε.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως το βράδυ στις 22:10 της Κυριακής 5 Ιουνίου,  μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στο χωριό Προδρόμι για σύλληψη 38χρονου καταζητούμενου, αναφορικά με υπόθεση επίθεσης ενός προσώπου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο 38χρονος στην θέα των αστυνομικών εισήλθε στο όχημα του, οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να συγκρουστεί  με το μπροστινό  μέρος του οχήματος των αστυνομικών, προκαλώντας κάποιες ζημιές. Ακολούθως ο 38χρονος διέφυγε.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy