Υπό διήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για εμπρησμό και κλοπή οχήματος

Yπό διήμερη κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 27 ετών

Yπό διήμερη κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 27 ετών

Yπό διήμερη κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 27 ετών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εμπρησμό και κλοπή οχήματος στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας  την περασμένη Τρίτη 11/10/2022, λήφθηκε πληροφορία για καμένο αυτοκίνητο σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Πάφου, ιδιοκτησίας 34χρονης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το αυτοκίνητο βρισκόταν σε συνεργείο επιδιόρθωσης ελαστικών, από όπου είχε κλαπεί.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 26 και 27 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Χθες Τετάρτη, γύρω στις 5.30μ.μ. το απόγευμα, ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και με αντικανονικές πινακίδες εγγραφής.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 27χρονου, ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο, με ίχνη κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Επίσης, διενεργήθηκε προκαταρκτικό έλεγχος νάρκοτεστ στον 27χρονο με θετική ένδειξη.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού οχήματος, ενώ τα ξημερώματα σήμερα εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος ύποπτος ηλικίας 26 ετών, σχετικά με την ίδια υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy