Υφυπουργός παρά τω Προέδρω:Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος, ξεκινάμε από σήμερα δουλειά

Δεν υπάρχει καμία περίοδος χάριτος, ξεκινάμε από σήμερα τη δουλειά, δήλωσε η νέα Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, στην τελετή κατά την οποία παρέλαβε το χαρτοφυλάκιό της από τον απερχόμενο Υφυπουργό παρά τω Προέδρω Πέτρο Δημητρίου.

Η κ. Πική είπε ότι αναλαμβάνει τα καθήκοντά της με πλήρη συναίσθηση του έργου που την περιμένει και είπε ότι ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε ήδη το στίγμα του για το τι αναμένει από την παρούσα κυβέρνηση.

Σημείωσε ότι ο ρόλος του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω είναι περισσότερο ο συντονισμός του κυβερνητικού έργου λέγοντας πως είναι ένας ρόλος κάπως ιδιαίτερος σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Είπε ότι είναι μεγάλο το έργο που έχουν μπροστά τους και ότι δεν υπάρχει καμία περίοδος χάριτος. Ξεκινάμε από σήμερα τη δουλειά, είπε η κ. Πική.

Ο κ. Δημητρίου απεύθυνε εγκάρδιες ευχές για κάθε δυνατή επιτυχία στο έργο της νέας Υφυπουργού και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας  Νίκο Αναστασιάδη για την τιμή που του έκανε να υπηρετήσει για πέντε χρόνια δίπλα του.

Θα διαπιστώσετε και εσείς, είπε στην νέα Υφυπουργό, ότι ξεκινάει ένα δύσκολο και μακρύ ταξίδι με μεγάλες συγκινήσεις αλλά και χαρές και της ευχήθηκε κάθε καλό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy