Του άφησε το όχημα του να το προσέχει και το πούλησε- Καταζητείται 40χρονος

Του άφησε το όχημά του για να το προσέχει κι αυτός το πούλησε!

Του άφησε το όχημά του για να το προσέχει κι αυτός το πούλησε!

Υπόθεση  εξασφάλισης περιουσίας με ψευδείς  παραστάσεις, καταρτισμό και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και κλοπή διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 40χρονου ο οποίος και καταζητείται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε από 38χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι λόγω της αναχώρησης του για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός Κύπρου, παρέδωσε το αυτοκίνητο του αξίας 10.000 ευρώ σε φιλικό του πρόσωπο, ομοεθνή του, ηλικίας  40 ετών,  με σκοπό να το προσέχει.

Η καταγγελία έγινε τον Μάϊο του 2022.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όταν αυτός επέστρεψε στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 2021 και ζήτησε το αυτοκίνητό του, ο 40χρονος με διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις απέφυγε να το παραδώσει.

Διαπιστώθηκε  από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και μετά την καταγγελία της υπόθεσης, ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα ο 40χρονος φέρεται να  το μεταβίβασε επ’ ονόματι του και στην συνέχεια το μεταπώλησε σε τρίτο πρόσωπο.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως η υπογραφή του παραπονούμενου ως υποτιθέμενου πωλητή επί του εντύπου μεταβίβασης οχημάτων ήταν πλαστή, γεγονός που δημιούργησε υποψίες εναντίον του φιλικού του προσώπου, που του το πρόσεχε.

Εναντίον του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy