Τον ψέκασαν με σπρέι, τον έδεσαν σε πάσσαλο και τον κτύπησαν με σκεπάρνι

Ο 25χρονος κατάφερε τελικά να διαφύγει και με τη βοήθεια πολιτών

Ο 25χρονος κατάφερε τελικά να διαφύγει και με τη βοήθεια πολιτών

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 21 και 26 ετών, κάτοικοι της επαρχίας Πάφου προχώρησε η Αστυνομία αργά χθες το απόγευμα σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 25χρονο κάτοικο Πάφου ότι, γύρω στις 7 το απόγευμα της 27ης Ιουνίου, 2022 ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη τον 26χρονο, ο τελευταίος φέρεται να ψέκασε τον παραπονούμενο με σπρέι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν ο 25χρονος συνήλθε, διαπίστωσε ότι βρισκόταν δεμένος σε ξύλινο πάσσαλο και μπροστά του βρισκόταν ο 26χρονος ο οποίος φέρεται να τον απειλούσε ενώ τον κτύπησε στο κεφάλι με σκεπάρνι.

Ο παραπονούμενος κατάφερε να απελευθερωθεί και τράπηκε σε φυγή ενώ ο 26χρονος και ο 21χρονος φέρονται να τον ακολούθησαν κρατώντας μαχαίρι και σκεπάρνι αντίστοιχα.

Ο 25χρονος κατάφερε τελικά να διαφύγει και με τη βοήθεια πολιτών, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τον επι καθήκοντι ιατρό, ο 25χρονος φέρει κάταγμα κρανίου και πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των πιο πάνω οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy