Τον πήρε νοσοκομείο και αυτός την έσπασε στο ξύλο

Τον μετέφερε στις Α΄ Βοήθειες γιατί δεν ένιωθε καλά και αυτός την έδειρε -Χτύπησε και αστυνομικό

Τον μετέφερε στις Α΄ Βοήθειες γιατί δεν ένιωθε καλά και αυτός την έδειρε -Χτύπησε και αστυνομικό

Γύρω στις 9.15 το πρωί της Κυριακής (20/11) 27χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, επιτέθηκε εναντίον γυναίκας που τον συνόδευε και άρχισε να την κτυπά με τα χέρια και τα πόδια του σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που τον συνόδευε τον είχε μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας επειδή δεν ένιωθε καλά ούτως ώστε να εξεταστεί. Ο 27χρονος μάλιστα φαίνεται να συμπεριφερόταν παράξενα πριν ακόμη φτάσουν στις Α’ Βοήθειες.

Αμέσως, προς βοήθεια της γυναίκας προσέτρεξε μέλος της Αστυνομίας, το οποίο βρισκόταν στο Νοσοκομείο, αλλά ήταν εκτός καθήκοντος και ακινητοποίησε τον 27χρονο, ο οποίος επιτέθηκε και εναντίον του μέλους της Αστυνομίας και το κτύπησε, προκαλώντας του κάκωση αυχένα και κάταγμα δακτύλου του δεξιού του χεριού.

Στη συνέχεια με τη βοήθεια άλλου μέλους της Αστυνομίας, το οποίο ήταν καθήκον στο Νοσοκομείο, επιτεύχθηκε η σύλληψη του 27χρονου και ακολούθως, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος θα εξεταστεί από ψυχίατρο, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών και ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις και τις λήψεις καταθέσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy