Τον Δεκέμβριο η εκδίκαση υπόθεσης 31χρονου για τα επεισόδια στο «Παπαδόπουλος»

Στην προηγούμενη δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό

Στην προηγούμενη δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε την 8η Δεκεμβρίου, ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας στην οποία κατηγορούμενος είναι άνδρας ηλικίας 31 ετών σε υπόθεση που αφορά τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου, ο 31χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία της οχλαγωγίας, στην οποία απάντησε μη παραδοχή. Το Δικαστήριο όρισε την 8η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ ανανέωσε το διάταγμα αποκλεισμού του 31χρονου από όλα τα στάδια της ελεύθερης Κύπρου μέχρι τότε».

Επίσης ο «κατηγορούμενος υπέγραψε χρηματική εγγύηση ύψους δύο χιλιάδων ευρώ». Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του πελάτη του και το Δικαστήριο όρισε την 2α Ιουνίου ως ημερομηνία για τη διαδικασία. Σημειώνεται ότι ο ύποπτος είχε παρουσιαστεί την Παρασκευή 6 Μαΐου στο ΤΑΕ Λάρνακας και φέρεται να ανέφερε ότι ήταν ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο άνδρας κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy