«Το ζήτημα βρίσκεται υπό διαχείριση», λέει το ΥΠΟΙΚ για τους servers

Το Υπουργείο Οικονομικών πληροφορεί τους πολίτες ότι καταβάλλεται προσπάθεια για επιδιόρθωση της όποιας ζημιάς προκλήθηκε από διαρροή νερού στο χώρο όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλο τον κυβερνητικό κόμβο, που αφορά σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του κράτους.

Σε ανάρτηση στο twitter αναφέρει πως για λόγους ασφαλείας έχουν αποσυνδεθεί οι διακομιστές για περιορισμό και αποκατάσταση της ζημιάς.

Ως εκ τούτου, προστίθεται, οι ιστοσελίδες του Υπουργείου Οικονομικών, περιλαμβανομένων των ιστοσελίδων του Τμήματος Φορολογίας και του Τμήματος Τελωνείων, του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης και του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών έχουν καταστεί ανενεργές, καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού.

«Το ζήτημα βρίσκεται υπό διαχείριση με σκοπό την άμεση επίλυσή του και την επαναλειτουργία των συστημάτων του δημοσίου πρωτίστως, για την εξυπηρέτηση του κοινού.  Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση με την πλήρη αποκατάσταση του ζητήματος που έχει παρουσιαστεί», αναφέρει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy