Το ΤΕΠΑΚ υποδέχεται τους νέους/νέες φοιτητές/τριες του

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα τους νέους/νέες φοιτητές/φοιτήτριές του

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα τους νέους/νέες φοιτητές/φοιτήτριές του

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα τους νέους/νέες φοιτητές/φοιτήτριές του, ενόψει της έναρξης του Φθινοπωρινού εξαμήνου και της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2022 – 2023.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι φοιτητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου για όλα όσα αφορούν τις σπουδές και τη φοιτητική ζωή στο ΤΕΠΑΚ. Η ενημέρωση θα γίνει, ανά Σχολή, στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος (Αμφιθέατρο 1).

Για όλους τους/τις νεοεισερχόμενους/ες μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες (επιπέδου Μάστερ και Διδακτορικού), θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση σήμερα Δευτέρα, στις 7 μ.μ.

Οι εγγραφές σε μαθήματα, τα οποία αρχίζουν στις 12 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά σήμερα και αύριο. Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το πρόγραμμα ενημέρωσης και τη διαδικασία εγγραφής σε μαθήματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3AM5FBl

 

Για τους νεοεισερχόμενους/ες φοιτητές/τριες στα προγράμματα σπουδών του ΑΞΙΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ενημερωτική συνάντηση, στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης στο κτήριο του ΑΞΙΚ στη Λευκωσία. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, ο οποίος καλωσόρισε τους φοιτητές/τριες του ΑΞΙΚ στην οικογένεια του ΤΕΠΑΚ.

«Μια νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά. Εύχομαι καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους/όλες τους φοιτητές/τριες μας. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΤΕΠΑΚ τους πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες, συμπεριλαμβανομένων και των φοιτητών/τριών του ΑΞΙΚ. Είχα την ευκαιρία σήμερα να τους συναντήσω και να τους καλωσορίσω από κοντά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα κτήρια μας στη Λευκωσία», έγραψε ο Πρύτανης Ζαφείρης, σε μήνυμά του στα ΜΚΔ.

Την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, το Κανάλι 6 θα εκπέμπει ζωντανά από το ΤΕΠΑΚ (κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος), μεταφέροντας, μέσω live link, τον παλμό της εβδομάδας και δηλώσεις στελεχών και φοιτητών/τριων του Πανεπιστημίου που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ενημέρωσης. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα μεταδοθεί και μήνυμα του Πρύτανη προς τη φοιτητική κοινότητα.

Για απορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εβδομάδα ενημέρωσης και τις εγγραφές σε μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου, τηλ. 25 002710/11 ή στο email: kep@cut.ac.cy

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy