Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Η σύγκρουση ήταν αρκετά βίαιη»

Η 39χρονη οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την αστυνομία για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων

Η 39χρονη οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την αστυνομία για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων

Σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού ο 21 ετών οδηγός της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λεμεσό και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Βασίλης Χοίρας, 22 ετών. Ο 22χρονος ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη, στην προσπάθεια της να στρίψει σε πάροδο, φέρεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν οι δυο νεαροί. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο Χοίρας βρήκε ακαριαίο θάνατο, ο δε 21 ετών οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Η 39χρονη οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Όπως δήλωσε χθες στη σκηνή ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «από τις ζημιές που υπέστησαν τα δυο ενεχόμενα οχήματα, φαίνεται πως η σύγκρουση ήταν αρκετά βίαιη και θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί, εάν μπορεί να διαπιστωθεί, η ταχύτητα των δυο οχημάτων».

Στη σκηνή δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε κράνος και εκτιμάται, σύμφωνα και με μαρτυρίες, πως οι δυο νέοι δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.  Τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy