Σύνδεσμος Μαρίνων Κύπρου: Σταύρος Καραμοντάνης στο πηδάλιο

Στόχος η Ανάπτυξη του Ναυτικού Τουρισμού Μαρίνων αναφέρει το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου

Στόχος η Ανάπτυξη του Ναυτικού Τουρισμού Μαρίνων αναφέρει το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Συνδέσμου Μαρίνων, ο οποίος ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, σε αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγιναν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν τα ακόλουθα μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη διετία:

Σταύρος Καραμοντάνης Πρόεδρος Μαρίνα Αγίας ΝάπαςΝικηφόρος Παμπακάς Αντιπρόεδρος Μαρίνα ΛεμεσούFarah Shammas Μέλος St. Raphael MarinaΠάρης Δημητρίου Μέλος Λάρνακα ΜαρίναΖακ Μανιταράς Εκτελεστικός Γραμματέας ΚΕΒΕ

Τόσο ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ερμής Στεφάνου, όσο και ο νέος Πρόεδρος κ. Σταύρος Καραμοντάνης, επανέλαβαν ότι σκοπός του Συνδέσμου ήταν και παραμένει η ανάπτυξη και καλλιέργεια πνεύματος, αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των μελών, η υποβοήθηση των μελών για την επίτευξη επαφών με τα αρμόδια Υφυπουργεία και Κυβερνητικά Τμήματα για την προαγωγή των σκοπών και την προβολή των στόχων του Συνδέσμου, αλλά και την κατανόηση από όλους, του ρόλου και της συνεισφοράς των Μαρίνων στον τομέα της οικονομίας της Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδέσμου, το νέο διοικητικό συμβούλιο στοχεύει στην σταδιακή ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού Μαρίνων στην Κύπρο, καθώς και στην ενθάρρυνση και διεύρυνση των συνεργατών/μελών του, ώστε να καλλιεργηθεί η επιχειρηματική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της Κύπρου μέσω των Μαρίνων.

Στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, το νέο Δ.Σ. εξέφρασε την άποψη ότι σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, θα πρέπει να προχωρήσουν οι τροποποιήσεις των κανονισμών και Νομοθεσιών που διέπουν τις Μαρίνες το συντομότερο.

Πηγή: Aνακοινώσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy