Συγχαρητήρια ΠτΔ στην Λις Τρας – Προσβλέπει εμβάθυνση των διμερών σχέσεων

Συγχαρητήρια στη νέα Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Λις Τρας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης

Συγχαρητήρια στη νέα Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Λις Τρας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης

Συγχαρητήρια στη νέα Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Λις Τρας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας πως προσβλέπει να εργαστεί μαζί της για περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου-ΗΒ.

Σε ανάρτηση στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημειώνει πως η Κύπρος και το ΗΒ έχουν ιστορικούς δεσμούς και ισχυρές διμερείς σχέσεις και πως προσβλέπει στο να εργαστεί με την κα. Τρας για περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνσή τους.

Προσθέτει πως η συνεπής δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου ως εγγυήτριας χώρας και μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για μια λύση που να επανενώνει την Κύπρο εντός των συμφωνημένων παραμέτρων των ΗΕ για μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, με πολιτική ισότητα, όπως αυτή καθορίζεται από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εκτιμάται πάντοτε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy