Στις 27 του Μάη τα νέα οριζόντια και στοχευμένα μέτρα για την Οικονομία

Αναμένονται συσκέψεις εντός των επόμενων ημερών ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναμένονται συσκέψεις εντός των επόμενων ημερών ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση επιπτώσεων της Οικονομικής κρίσης με τα νέα μέτρα για οικονομική ανακούφιση των πολιτών να αναμένονται την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος είπε ότι κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν μέτρα τα οποία ήδη εφαρμόζονται αλλά και μέτρα τα οποία μπορούν να παρθούν επιπλέον.

Σημειώθηκε ότι συζητήθηκαν τόσο στοχευμένα μέτρα όσο και οριζόντια μέτρα για ανακούφιση των πολιτών από την οικονομική κρίση.

Με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και με υπεύθυνο τον Υπουργό Οικονομικών θα γίνουν συσκέψεις εντός των επόμενων ημερών για να  εξεταστούν νέα μέτρα τα οποία θα τεθούν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου την επόμενη Παρασκευή, 27 Μάϊου.

Έχει αξιολογηθεί το δημοσιονομικό περιθώριο για να τεθούν τα όρια εντός των οποίων μπορεί να κινηθεί το Υπουργείο Οικονομικών, σημείωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Οι Υπουργοί Οικονομικών, Μεταφορών, Ενέργειας, Γεωργίας, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανώτεροι λειτουργοί Υπουργείων και εκπρόσωποι άλλων φορέων, όπως ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας και ο Πρόεδρος του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, είναι μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στη σύσκεψη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy