Στις 11 Απριλίου η δίκη του 32χρονου για την απόπειρα απαγωγής ανήλικης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι παρουσιάστηκε την Παρασκευή, άνδρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικης, κάτω των 16 ετών, που φέρεται να διαπράχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας απαγωγής ανήλικης, που φέρεται να διαπράχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στην επαρχία Αμμοχώστου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 32 ετών. Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου, όχημα να κινείται σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, η περιγραφή του οποίου φαίνεται να ανταποκρίνεται προς το όχημα που είχε εμπλοκή στην υπόθεση».

Πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα το οποίο οδηγείτο από άντρα ηλικίας 32 ετών και τον οδήγησαν στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και χθες έγινε άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου».

Το Δικαστήριο διέταξε όπως «ο 32χρονος αφεθεί ελεύθερος αφού πρώτα υπέγραψε εγγύηση ύψους 4 χιλιάδων ευρώ. Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 11 Απριλίου, ενώ ο άνδρας αντιμετωπίζει το αδίκημα της απόπειρας απαγωγής νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των 16 ετών»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy