Στην Κύπρο η Πριγκίπισσα Άννα- Συνάντησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη

Στην Κύπρο βρίσκεται η Πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου

Στην Κύπρο βρίσκεται η Πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου

Στην Κύπρο βρίσκεται η Πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία μεταξύ άλλων η Πριγκίπισσα έγινε δεκτή και από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ύστερα από πρόσκληση της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών, η Πριγκίπισσα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει Βρετανούς Ειρηνευτές του Βασιλικού Συντάγματος Διοικητικής Μέριμνας των Γκούρκας, του οποίου ασκεί τη Διοίκηση ως Συνταγματάρχις, για να τους ευχαριστήσει για την υπηρεσία και τη συνεισφορά τους στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Η Πριγκίπισσα θα συνοδεύσει μέλη του συντάγματος σε μια περιοδεία στη Νεκρή Ζώνη και στο Κοιμητήριο Θυμάτων Πολέμου της Κοινοπολιτείας στο Wayne’s Keep, όπου θα καταθέσει στεφάνι σε βρετανικά και κυπριακά μνήματα.

Θα παρευρεθεί επίσης σε δεξίωση που θα παραθέσει ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, στην Οικία του, όπου θα συναντηθεί με φίλους και εταίρους της Ύπατης Αρμοστείας από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την υπόλοιπη Κοινοπολιτεία.

Η Πριγκίπισσα Άννα θα ολοκληρώσει την επίσκεψή της στο νησί στη Βρετανική Βάση Δεκέλειας, όπου θα συναντηθεί με μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους, και θα εγκαινιάσει ένα νέο σχολείο για τα παιδιά των στρατιωτικών που υπηρετούν εκεί.

Ο Ύπατος Αρμοστής καλωσόρισε την επίσκεψη, η οποία, είπε, θα προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία “να αναδείξουμε τη δύναμη των διαρκών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών μας μέσω των φίλων και των εταίρων μας – από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τα μέλη της ειρηνευτικής δύναμης”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy