Στην Άγκυρα το σύνολο της ηγεσίας των Τ/κ

Το σύνολο της ηγεσίας των Τ/κ θα βρίσκεται στην Άγκυρα σήμερα

Το σύνολο της ηγεσίας των Τ/κ θα βρίσκεται στην Άγκυρα σήμερα

Το σύνολο της ηγεσίας των Τ/κ θα βρίσκεται στην Άγκυρα σήμερα, πιθανόν για να παραστεί στον γάμο του γιου του Τούρκου Αντιπροέδρου, Φουάτ Οκτάι.

Το πρωί αναχώρησε για την τουρκική πρωτεύουσα ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, όπου θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας στον Τεχνικό Πανεπιστήμιο OSTİM.

Ανακοινώθηκε ότι θα δώσει συνέντευξη στο τουρκικό δίκτυο NTV και θα έχει διάφορες επαφές, που δεν προσδιορίζονται. Αναφέρεται τέλος ότι θα παραστεί στη γαμήλια τελετή του γιου του Τούρκου Αντιπροέδρου, Φουάτ Οκτάι κι αύριο θα επιστρέψει στα κατεχόμενα.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ και οι ηγέτες των κομμάτων της «συγκυβέρνησης», Φικρί Ατάογλου και Ερχάν Αρικλί, θα μεταβούν επίσης σήμερα το απόγευμα στην Άγκυρα. Δεν αναφέρεται ο λόγος, πιθανολογείται όμως ότι είναι κι αυτοί καλεσμένοι στον γάμο του υιού Οκτάι.

Δεν γίνεται όμως αναφορά στον πρόεδρο του ΚΕΕ, Φαίζ Σουτζούογλου, του μεγαλύτερου εταίρου στην «κυβέρνηση». Ο κ. Σουτζούογλου και η οικογένειά του ενεπλάκησαν χθες βράδυ σε οδικό ατύχημα χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Στον τ/κ Τύπο είχε γραφτεί στο πρόσφατο παρελθόν ότι ο Φαϊζ Σουτζούογλου δεν ήταν «αρεστός» στην Άγκυρα και γι’ αυτό η τρικομματική συνεργασία υπό την «πρωθυπουργία» του κατέρρευσε και σχηματίστηκε αργότερα η υφιστάμενη «κυβέρνηση» συνεργασίας των ίδιων τριών κομμάτων, αλλά υπό τον Ουνάλ Ουστέλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy