Σωτήρια παρέμβαση αστυνομίας για κοριτσάκι που παρουσίαζε σπασμούς

Η κόρη του είχε σπασμούς αλλά δεν γνώριζε πως να την πάει στο Νοσοκομείο – Πώς βοήθησε αστυνομικός

Η κόρη του είχε σπασμούς αλλά δεν γνώριζε πως να την πάει στο Νοσοκομείο – Πώς βοήθησε αστυνομικός

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια τα ξημερώματα σήμερα, σε ζεύγος, για να μεταφέρει το συντομότερο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, το κοριτσάκι τους ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρουσίασε πολύ ψηλό πυρετό και είχε σπασμούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη της ΜΜΑΔ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο, τους πλησίασε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζεύγος με το ενός χρόνου παιδάκι τους και ο οδηγός τους ανέφερε ότι το κοριτσάκι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης, αφού δεν γνώριζε καλά το δρομολόγιο.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Νοσοκομείο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδάκι. Στη συνέχεια κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο παιδιατρικό τμήμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας του παιδιού, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν ώστε να φτάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy