ΣΩΤΗΡΑ: Την Κυριακή το Εθνικό Μνημόσυνο πεσόντων και αγνοουμένων

Ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο των Πεσόντων Ηρώων και Δέηση για εξακρίβωση της τύχης των Αγνοουμένων της Σωτήρας κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974

Ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο των Πεσόντων Ηρώων και Δέηση για εξακρίβωση της τύχης των Αγνοουμένων της Σωτήρας κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974

Ο Δήμος Σωτήρας και η Επιτροπή Συγγενών Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας σας προσκαλούν στο ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο των Πεσόντων Ηρώων και στη Δέηση για εξακρίβωση της τύχης των Αγνοουμένων της Σωτήρας κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974 που θα τελεστεί την Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στη Σωτήρα.

Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος.

Θα ακολουθήσουν επιμνημόσυνη δέηση και δέηση υπέρ της ανεύρεσης των Αγνοουμένων και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας (πλησίον του Μουσείου Μνήμης ΕΟΚΑ) στις 9:30 π.μ.

Θα προηγηθεί πορεία των Εφέδρων Καταδρομέων Σωτήρας από το εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας στις 7:30 π.μ. μέχρι το Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας όπου θα πραγματοποιηθεί αφή θυμιάματος.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την Επιτροπή Συγγενών Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας.

Για λόγους οικονομίας χρόνου και πρωτοκόλλου, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Πολιτισμού, καταθέσεις στεφάνων γίνονται μόνο από τον φιλοξενούντα Δήμο, τον Επίσημο Προσκεκλημένο, τις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Σώματα Ασφαλείας (Στρατό, Αστυνομία, Πυροσβεστική), την Εκκλησία Σωτήρας, τα Εκπαιδευτήρια Σωτήρας, την Επιτροπή Συγγενών Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας και από εκπρόσωπο των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy