Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Κίτρινη Προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής.

Συνδυασμός βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, που αργότερα θα περιορίζονται κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολιγικές τιμές, μή αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο και μικρή άνοδο την Κυριακή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy