Σε επ’ αόριστον απεργία κατέρχονται από αύριο οι εργαζόμενοι της ΑΗΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοταχώς προς απεργία κατέρχονται αύριο οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ

Ολοταχώς προς απεργία κατέρχονται αύριο οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ

Ολοταχώς προς απεργία κατέρχονται αύριο οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ με τις συντεχνίες να περιμένουν στο ακουστικό μήπως και κάποιος επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να γίνει συζήτηση.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΑΗ, Κυριάκος Ταφούνας ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

«Από ότι διαπιστώνουμε από τις τοποθετήσεις του διαχειριστή μόνο η ΡΑΕΚ και ο διαχειριστής έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Μέσα από τα συμπεράσματα τους διαφαίνεται αυτό που λέμε εδώ και χρόνια, η ανάγκη διατήρησης του χώρου της Δεκέλειας για ηλεκτροπαραγωγή, η ανάγκη αντικατάστασης αυτών των μονάδων που είναι κοστοβόρες και συμβάλουν στην αισχροκέρδεια» είπε.

Συνέχισε λέγοντας, «τα μέτρα θα τα εφαρμόσουμε και θα είναι επ’ αόριστον διότι το πρώτο σκέλος αφορά της ασφάλεια και υγεία του προσωπικού και τη σοβαρή υποστελέχωση του οργανισμού. Όσο αφορά τη Δεκέλεια εκεί έχουμε καλέσει τον κόσμο να μην συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα συνιστά παρανομία ή συμβάλει στην αισχροκέρδεια.

Για εμάς τους εργαζομένους τα μέτρα δεν είναι αυτοσκοπός. Αν δεν παρθούν αποφάσεις δεν έχουν άλλη επιλογή για εμάς από το να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των μέτρων και αν χρειαστεί ανάγκη να τα κλιμακώσουμε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy