Σε 28χρονη Ουκρανή ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε παραλία στην Πέτρα του Ρωμιού

Σε γυναίκα ηλικίας 28 ετών από την Ουκρανία, μόνιμη κάτοικο Πάφου, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε παραλία κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία. Η 28χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή με τον φίλο της, επίσης από την Ουκρανία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα σε ότι αφορά την πτώση που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό της 28χρονης.

Για την ανάσυρση του πτώματος της άτυχης γυναίκας, λόγω της απόκρημνης περιοχής, στη σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ στο μέρος, το οποίο αποκλείστηκε, βρίσκονται και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και διεξάγουν έρευνα για ανεύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Για τον θάνατο της 28χρονης, κλήθηκε για κατάθεση ο φίλος της, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  υποστηρίζει πως η πτώση της 28χρονης και εν τέλει ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy