Πτώμα στο ΓΝ Λεμεσού: Ψάχνουν την ταυτότητα – Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα

«Ελέγχονται όλοι οι κατάλογοι με τα ελλείποντα πρόσωπα και θα γίνουν και οι επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταυτότητα της σορού»

«Ελέγχονται όλοι οι κατάλογοι με τα ελλείποντα πρόσωπα και θα γίνουν και οι επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταυτότητα της σορού»

Στα αρχεία με τα ελλείποντα πρόσωπα και στις εξειδικευμένες επιστημονικές εξετάσεις στρέφεται, προσβλέποντας να βρει απαντήσεις η Αστυνομία για τη σορό που εντοπίστηκε βόρεια του ΓΝ Λεμεσού και η οποία βρισκόταν σε σκελετοποιημένη κατάσταση.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι η σορός εντοπίστηκε γύρω στα 9.30 από ιδιωτικό συνεργείο που ασχολείτο με τον καθαρισμό χόρτων στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία.

«Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του τοπικού αστυνομικού σταθμού μετέβησαν στο μέρος όπου απέκοψαν τη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πρόκειται για σκελετοποιημένη σορό, η οποία βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο για αρκετό χρόνο και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει ένδειξη αν πρόκειται για σορό άνδρα ή γυναίκας και πόσο καιρό βρίσκεται στο σημείο, ο κ.Κυριάκου ανέφερε ότι οι έρευνες είναι στα αρχικά στάδια και δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε.

«Ελέγχονται όλοι οι κατάλογοι με τα ελλείποντα πρόσωπα και θα γίνουν και οι επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταυτότητα της σορού», ανέφερε, ενώ δεν απέκλεισε ούτε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο εργάτης που εντόπισε τη σορό είπε πως αντιλήφθηκε αρχικά ένα σκελετοποιημένο ανθρώπινο χέρι (βραχίονα) και καθώς μετέβαινε να ενημερώσει τον εργοδότη του, εντόπισε και τη σκελετοποιημένη σορό.

Λίγο μετά το μεσημέρι έφτασαν στη σκηνή οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ αναμένεται και η άφιξη ανθρωπολόγου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy