ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ξεσήκωσε τα πλήθη ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς (EIKONEΣ)

Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά

Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά

Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά σε ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου για την Κυριακή του Κατακλυσμού στον Πρωταρά, με θέα τη διάσημη παραλία Fig Tree Bay.

Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά

Η δωρεάν συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο δημοτική πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου επισκέφθηκαν τον Πρωταρά για να απολαύσουν την ξεχωριστή μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου.

Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης καλωσόρισε τους επισκέπτες στον Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας, ενώ πριν τη συναυλία είχε την ευκαιρία με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να συναντήσουν και να ευχαριστήσουν τον Σάκη Ρουβά, προσφέροντάς του ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ είχαν, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να τον καλωσορίσουν στον Πρωταρά.

Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά

Τη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου και Δερύνειας, οι Κοινοτάρχες Φρενάρους και Αχερίτου, κρατικοί και τοπικοί αξιωματούχοι, βουλευτές και άλλοι προσκεκλημένοι.

Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά Κυριακή του κατακλυσμού στον Πρωταρά με Σάκη Ρουβά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy