Πόλη της Κύπρου στους 10 φθηνότερους ηλιόλουστους προορισμούς στον κόσμο

Έρευνα αποκαλύπτει τους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς στον κόσμο για ηλιόλουστες διακοπές - Στη λίστα περιλαμβάνεται μια πόλη της Κύπρου και ένα ελληνικό νησί

Έρευνα αποκαλύπτει τους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς στον κόσμο για ηλιόλουστες διακοπές - Στη λίστα περιλαμβάνεται μια πόλη της Κύπρου και ένα ελληνικό νησί

Έρευνα αποκαλύπτει τους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς στον κόσμο για ηλιόλουστες διακοπές με βάση τις τιμές διαμονής και τις ώρες ηλιοφάνειας ανά ημέρα.

Στη λίστα περιλαμβάνεται μια πόλη της Κύπρου και ένα ελληνικό νησί!

Προκειμένου να δημιουργήσουν την κατάταξη, οι ειδικοί της εταιρείας έλαβαν υπόψη τους τη μέση τιμή μιας διανυκτέρευσης σε ένα δίκλινο δωμάτιο αντλώντας στοιχεία από το Kayak και το μέσο όρο ωρών ηλιοφάνειας ανά ημέρα χρησιμοποιώντας δεδομένα από το Climate-Data.org. Ανάμεσα στους 10 πιο οικονομικούς ηλιόλουστους προορισμούς του κόσμου, όπως προέκυψαν από τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων, βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Ρόδο.

Στην κορυφή της λίστας των φθηνότερων προορισμών με τον περισσότερο ήλιο βρίσκονται τα Τίρανα με 9,5 ώρες ηλιοφάνειας καθημερινά και μέσο κόστος διαμονής σε δίκλινο δωμάτιο στα 49 ευρώ. Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Ντενπασάρ, την πρωτεύουσα του Μπαλί (8,6 ώρες ηλιοφάνειας τη μέρα και κόστος διαμονής 51 ευρώ), ενώ στην τρίτη φιγουράρει το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής (9,1 ώρες ηλιοφάνειας και 65 ευρώ κόστος διαμονής).

Οι 10 φθηνότεροι ηλιόλουστοι προορισμοί του κόσμου

1. Τίρανα, Αλβανία

2. Ντενπασάρ, Μπαλί, Ινδονησία

3. Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

4. Βουκουρέστι, Ρουμανία

5. Λευκωσία, Κύπρος

6. Φρέσνο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

7. Κάιρο, Αίγυπτος

8. Ρόδος, Ελλάδα

9. Panaji, Γκόα, Ινδία

10. Πουκέτ, Ταϊλάνδη

Πηγή: reader.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy