Πήγε σε κατ’ οίκον ραντεβού και «τσέπωσε» €4.800 – Σύλληψη μανικιουρίστριας

Πήγε για κατοίκον μανικιούρ και έκλεψε πορτοφόλι

Πήγε για κατοίκον μανικιούρ και έκλεψε πορτοφόλι

Ως ύποπτη για υποθέσεις κλοπών από κατοικίες συνελήφθη την Κυριακή, στη Λεμεσό, 37χρονη μανικιουρίστρια, ενώ εναντίον της εξετάζονται και υποθέσεις απάτης μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η 37χρονη συνελήφθη μετά από καταγγελία 38χρονου επιχειρηματία, ότι το Σάββατο κλάπηκε το πορτοφόλι του, από την κουζίνα της κατοικίας του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 4.800 ευρώ.

Μετά από υπόνοιες που ήγειρε εναντίον της 37χρονης, η οποία είχε επισκεφθεί την οικία του, μετά από ραντεβού με τη σύζυγο του, η ύποπτη συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και φέρεται να παραδέχθηκε εμπλοκή.

Κατά την ανάκριση της, η 37χρονη παρέδωσε το ποσό των 3.300 ευρώ, αναφέροντας ότι τα υπόλοιπα 1.500 ευρώ τα είχε ξοδέψει, ενώ στην κατοχή της εντοπίστηκαν τρεις τραπεζικές κάρτες, μια εκ των οποίων ανήκει στον παραπονούμενο.

Όπως διαπιστώθηκε, η δεύτερη κάρτα είχε κλαπεί από άλλη κατοικία, στην οποίαν η ύποπτη είχε μεταβεί, επίσης για περιποίηση νυχιών και η οποία χρησιμοποιήθηκε για την απόσπαση χρηματικού ποσού 400 ευρώ. Η 3η κάρτα, η οποία είχε κλαπεί από γραμματοκιβώτιο οικίας, δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά εναντίον της 37χρονης δυο υποθέσεις κλοπής από κατοικία καθώς επίσης και υπόθεση κλοπής υλικού που διαβιβάζεται ταχυδρομικώς, ενώ δεν αποκλείεται η σύνδεση της με άλλες υποθέσεις. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η σχέση της ύποπτης με αγορές μέσω διαδικτύου, με τη χρήση κλοπιμαίων στοιχείων τραπεζικών καρτών των πελατών της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy